2009. február 26., csütörtök

a mindennapok morzsacskai.....:
Simon mar nagyon szeretne Szegedre menni, szamolja a napokat. Megyunk babszinhazba, Honved teri jatszira, talalkozik a Zsomborral.De hoskent viselik az itt letet.Simon vegig ul a ket oras isteszteleteken mellettunk es figyel.Utana pedig dobol, most a dob tetszik neki.
Tegnap vegre sutott a nap, kellemes ido volt, voltunk jatszoteren, tetszett nekik. Utana talaltunk egy jo kavezot , ettek egy gesztenyepuret es egy kellemes delelottot tudtunk magunk mogott.
Ma lesz az elso noi alkalom, tegnap talalkoztunk Valival, imaztunk erte, probaltam felmerni milyen ertelmi( van aki pl nem tud olvasni ) es szellemi szinten vannak az asszonyok, milyen problemaik vannak, mert ehhez kell igazitani a tanitast. Tanitunk a nok koreben a pletykarol, irigysegrol, elutasitottsagrol, a befele fordulasrol, ezekrol a temakrol kertek segitseget(vali). Ma arrol szeretnek veluk beszelgetni tanulni, hogy egy kozosseg (pl noi) akkor tud Isten dicsosegre lenni, aldas lenni ,a resztvevoknek Isten jelenleteben felfrissulest adni ,novekedni, ha szeretet van, elfogadas van es az egymas bunei , tevedesei fele megbocsatas. Nincs a masik kibeszelese, ragalmazasa, pletyka, irigyseg,.Ezek megoltjak Isten Szellemet es akkor vege mindennek. A vilgossag gyumolcse:josag , igazsag , egyenesseg.(efezus 5:9)
Mar az egesz haz nagyon beteg.En minden nap megvallom a 91.zsoltart. Olyan jo megtapasztalas, hogy csak az orromat a fujdolgalom es ennyi , a gyerkocok is jol vannak , Dezso is.
A kisbaba mar sokat mocorog, kedden kell mennem dokihoz , talan megtudjuk, hogy fiu vagy kislany lesz.De igazabol mindegy.
Hetvegen bibliasuli lesz Dezsonek.
Ennyi.....Aniko

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése