2009. március 22., vasárnap

Visszaemlekezes..........
megerkezesunk utan egy Beregszasz meletti kis faluba mentunk szolgalni.Dezso mondta, hogy en is menjek, nem tudta milyen kihivasnak tesz ki.Egy haznal jott ossze a gyulekezet, egy picike eloterbe.Alig fertunk be, egymas oleben voltak az emberek, levego nem volt, es mindenki ezerrel kohogott. Az egesz alkalmat vegig imaharcoltam es mentem ellene a Satan megfelemlitesenek,amikkel tamadott.Mikor kijottunk Dezso csak ennyit mondott:"Uram , koszonom, hogy te voltal a vedelmunk, es nem lesz bajunk"(nagyon sok tuberculosisos van itt)
Vasarnap en a megvallasban levo erorol tanitottam a gyuliben, Dezso pedig evangelizalt.Jo egyutt szolgalni.Eletunknek nem egy konnyu szakasza ez, de megis nagyon szep, orulunk es boldogok vagyunk."Boldog az az ember, akinek te vagy ereje, aki a te utaidra gondol.Ha a Siralom volgyen mennek is at, forrasok volgyeve teszik azt,az oszi eso is elarasztja aldasaval.ujult erovel haladnak es megjelennek Istennel a Sionon."Zsolt84. Es ez a lenyeg!!!
Csutortokon volt noi alkalom, az elutasitottsagrol tanultunk.Jovo heten fogunk beszelgetni rola, imadkozni. A ciganysaguk miatt is sok elutasitasban van reszuk.
Minden este volt imaalkalom ezen a heten, a fiataloknak pedig filmclub szombaton.
A napjaink most gyorsabban telnek, szep ido van, tobbet ki tudunk menni a gyerkocokkel. Delelott sokat foglalkozok veluk, Simon tanulja a szamokat, logicozunk festunk , rajzolunk, tornazunk, kirakozunk. Most meg nem mondtak hogy menjunk haza, es ez nagyon jo, azt jelzi, hogy megszoktak. Voltunk csaladoknal es ott is szereztek baratokat.
Ma este gyuli van , Dezsop szolgal.Jancsi Sanyival Amerikaban van.
A kissbaba sokat mocorog,szerintem jol van o is, es mar kozelit a pocakom a dinnye merethez.Mi lesz meg nyarig?
Aniko

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése