2009. május 30., szombat

Védőpajzsunk

Zsoltárok 35:1-3

"Perelj,Uram,a velem perlőkkel,harcolj az ellenem harcolókkal! Ragadj pajzsot,vértet,és siess segítségemre! Végy elő lándzsát,csatabárdot üldözőim ellen! Szólj így hozzám: Én megsegítlek téged!"

Dávid akkor imádkozta ezt,amikor nagy gyötrelemben volt. Úgy érezte,hogy az ellenség körülvette őt,és nem látott semmilyen módot,amivel távolt tarthatta volna magától. Ezért az Úrhoz kiáltott és ezt mondta: "Uram, szállj szembe az ellenségeimmel. Vedd hatalmas szellemi fegyvereidet és zárd el az útjukat!"

És a legnagyszerűbb dolog az,hogy a végső, hatalmas és döntő válasz Dávid imádságára Dávid fián,az Úr Jézus Krisztuson keresztül érkezett ezer évvel később. A kereszten Jézus pontosan ezt tette. Elzárta az utat lelkünk minden ellensége előtt. Véget vetett a Sátán követeléseinek és határt szabott a Sátán területének. Egy olyan határvonalat állított fel,melyet a Sátán képtelen átlépni.

Ne felejtsd el ezt: a kereszt Isten hatalmas stop táblája. Az ördög talán teljes sebességgel közeledik felénk,de amikor felmutatjuk a keresztet,rögtön rátapos a fékre, és csikorogva megáll,mert nem lépheti át a keresztet. Ez az,amivel Jézus elzárta az utat az összes ellenségünk előtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése